Ta hand om er...

Hoppas att Du och dina nära och kära mår gott i dessa overkliga tider!
Vi håller öppet som vanligt och är du i riskzon och vill komma och inspireras eller behöver något särskilt så är onsdag och torsdagar mellan kl 15-18 bästa tiden för då är det lugnt i butiken. Vill du vara helt själv så ring eller mejla mig så bokar vi in det.
 
Vi promotar tvål lite extra nu och du kan få testa flera olika sorter i butiken i vårt fantastiska kök med vår mässingsho och vackra kran... Därefter så kan du testa bodylotion och handcreme från b la MOR, Michel design Works eller Marseille.
 
 
Ovan är en riktig favorit, en mild multitvål från Italien och Florens som doftar helt underbart av tomatblad blandat med andra gröna noter. Den är återfuktande och mild och passar perfekt i köket där du kan använda den både för dina torra tassar samt diska med den eller som en såpa och få din stenskiva eller diskbänk fin och blank. Dessutom är den perfekt om du lagar mat och skalar lök eller håller med fisk eller skaldjur för att få bort tråkig doft på dina händer.
 
Brevid står en köksrumsdoft/parfym som vi har hemma i vårt kök och jag absolut inte kan vara utan längre. Foglie di Pomodoro som har ljuvliga doftnoter såsom Blandade gröna blad, tomatblad,  grön Mandarin och Eucalyptus. Sprider en behaglig och mild doft i ditt kök i ca 6 månader.
 
 
Ett nytt märke vi startade med i nya butiken i Spinneriet är Michel Design Works som har sålt över förväntan och är kundernas favorit och vi får påfyllning varannan vecka ungefär, Deras skumtvål är helt outstanding i ihållande doft och mycket dryg. I deras serie finns även diskmedel, fast löddrande tvål, doftljus samt lotion och skumbad.
 
 
Fast tvål har bara ökat de senaste åren och Bra fast tvål som löddrar är fuktåtergivande och blir som en insmörjningskur. Australiensiska MOR har dessa ovan som doftar ljuvligt. Vi har mångder med andra att välja på också.
 
 
Palm Breeze är en nyhet och doftar helt underbart!
 
Toujours Paris är min och familjens favorit med doft av Syrén.
 
Ta väl hand om dig och tveka inte att höra av dig om du vill komma ut till butiken själv eller med vän.
Mejla på pia@gronbergs.com
Eller sms 0707135240
Telefon 031 133943
Njut av allt det vackra! //Pia