Välkomna till Spinneriet!

Grönbergs 30 år

I år firar Grönbergs Interiör 30 år! 1993 öppnade jag min första butik på Skolgatan i Haga och många av mina kunder som startade där har fortsatt med mig på min resa som idag har lett mig till Spinneriet i Lindome.

Känner mig så tacksam att få hålla på med det jag älskar och få "leka affär" Mötet med alla mina fantastiska kunder och skapa en atmosfär för alla sinnen. Under mina år har jag hört många gånger att stiga in på Grönbergs är lite som att tiden plötsligt står stilla och man glömmer bort beskymer och stress och att man bara kan gå runt och njuta av allt det vackra.

Vår traditionella julpremiär

Torsdagen en 19 oktober kl 17:00 så slår vi upp portarna för ännu en magisk jul och passar på att samtidigt fira mina 30 år med extra allt! Vi har otroligt fina goodie-bags i år och flera fantastiska produkter till utlottning med mera. 
Det hade varit en ynnest att få se dig där då och fira ihop med mig och mitt team.


Besök fantastiska Spinneriet I Lindome

Vi har öppet Torsdag till Söndag 11:00 - 16:00. När du är här kan du även besöka  våra fiina grannar också, Restaurang Lilla Spinneriet, Lilla Gummans Gelato, 60 Garner Nord och Inspirera Keramik med flera
Välkommen!
//Pia